KAISER: the greatest footballer never to play football

TELEMMGLPICT000170184827_trans_NvBQzQNjv4BqN7kF8Fb6ID_G1m99xXXMy-fUnrYV7sICc0pAmJAhlQc.jpg
 
 

(UK/2018/93 min)

I 80’erne og 90’erne fortryllede brasilianske verdensstjerner som Zico, Sócrates, Romario og Ronaldo verden med deres spil. Men i Brasilien opstod også et fænomen ved navn Carlos Kaiser. En ung mand, der kæmpede sig ud af Rio de Janeiros slum og til en professionel fodboldkarriere uden at have det mindste talent med en bold.

Kaiser trykkede på alle de rigtige knapper. Med snilde og charme formåede han at mænge sig med Rio de Janerios kendisser og få titlen ‘Kongen af Rio’. Han så godt ud og var på alles læber. På det grundlag opbyggede Kaiser en karriere, der førte ham forbi store brasilianske klubber og til udlandet.

Men Kaiser havde ikke rent mel i posen og for at nå toppen blev mange ført bag lyset. Endda en af Rios farligste gangstere. Dette er en sand historie, som verden aldrig har set magen til. Men går den, så går den.

🇬🇧 Carlos "Kaiser" Henrique Raposo was a professional footballer. But he never actually played a game. By convincing others of his abilities he moved from club to club, avoiding football but partying hard.

Instruktør: Louis Myles

Dato: Lørdag den 9. marts kl. 21:00

KØB BILLET HER