PROGRAM 2019

Det er en stor glæde endelig at præsentere filmprogrammet til Shoot! Football Film Festival 2019! Et program der byder på film med Verdenspremiere og Danmarkspremiere!  Igen i år kommer vi hele verden rundt. Vi kommer forbi film om genopbygningen af Chapecoense FC efter et tragisk flystyrt, FC Rosengård og tilværelsen som kvindefodboldklub, en brasiliansk fodboldsvindler ved navn Carlos Kaiser, Arsenals overraskende mesterskab i 1989, den kommunistiske landstræner Joao Saldanha og meget mere!  Vi viser også kunstfilm om fodbold, og vi introducerer temaaftener, hvor Spanien og Brasilien får hver deres aften helt for sig selv.   Til størstedelen af forestillingerne vil der desuden være oplæg, paneldebat og meget andet. Vi præsenterer oplægsholdere snarest!  Sæt X i kalenderen. Billetter bliver snart sat i salg via Billetto.

Det er en stor glæde endelig at præsentere filmprogrammet til Shoot! Football Film Festival 2019! Et program der byder på film med Verdenspremiere og Danmarkspremiere!

Igen i år kommer vi hele verden rundt. Vi kommer forbi film om genopbygningen af Chapecoense FC efter et tragisk flystyrt, FC Rosengård og tilværelsen som kvindefodboldklub, en brasiliansk fodboldsvindler ved navn Carlos Kaiser, Arsenals overraskende mesterskab i 1989, den kommunistiske landstræner Joao Saldanha og meget mere!

Vi viser også kunstfilm om fodbold, og vi introducerer temaaftener, hvor Spanien og Brasilien får hver deres aften helt for sig selv. 

Til størstedelen af forestillingerne vil der desuden være oplæg, paneldebat og meget andet. Vi præsenterer oplægsholdere snarest!

Sæt X i kalenderen. Billetter bliver snart sat i salg via Billetto.