79

Foto: Hasse Fridén

Foto: Hasse Fridén

 
 

Sverige/2019/20 min.)

79 'er en kort dokumentarfilm, der viser, hvordan en aldrende og elsket helt skriver afslutningen på sin egen fodboldhistorie. 

Få spillere i fodboldverdenen har sat et større aftryk på deres klub end Kennedy Bakircioglu. Mens de fleste har fulgt pengene, har Kennedy fulgt sit hjerte. Hjertet har altid banket stærkest for Hammarby, et fodboldhold fra Södermalm i Stockholm, og kærligheden er gengældt. Den svenske klubs fans anser ikke kun den nu 38-årige Kennedy for at være den største spiller i klubbens historie, de hylder ham som konge af bydelen og dens sydlige forstæder. Med et hjerte af guld og dødbolde i absolut verdensklasse, har han tryllebundet tilhængerne i næsten 20 år, men alt har en ende. 

2018 bliver ikonets sidste år i Hammarby, og både han og klubbens fans drømmer om et smukt farvel. Men da holdets træner sætter Kennedy på bænken, stiger nervøsiteten, både hos ham selv og tilhængerne. Kan den gamle helt rejse sig en sidste gang?  

🇬🇧 Kennedy Bakircioglu is a legend in Swedish cult club Hammarby. In his last season before retirement Kennedy is watching the games from the bench. Can the old hero rise for a moment of glory? 

Instruktør: Andreas Bjunér      
Filmfotograf: Pontus Fall     

Dato: Lørdag den 9. marts kl. 16:00

KØB BILLET HER